Legend of the Five Rings

I detta rollspel kan du spela som en samuraj, en ninja, en mage eller en annan karaktär som kämpar för att överleva och uppnå ära i en värld av konflikt.

Legend of the Five Rings är ett rollspel som har funnits sedan 1985. Det har genomgått flera versioner under åren, men alla versioner delar samma grundläggande grunder.

De olika versionerna av Legend of the Five Rings är följande:

 • Originalversionen (1985-1992): Den ursprungliga versionen av Legend of the Five Rings var ett relativt enkelt regelsystem. Det fokuserade på strid och äventyr, och det hade ett starkt fokus på ära.
 • Second Edition (1992-1996): Second Edition var en mer komplex version av spelet. Det introducerade nya regelelement, såsom en moral- och hederskaraktärsdrag, och det fördjupade spelet politiska system.
 • Third Edition (1996-2002): Third Edition var en återgång till en mer grundläggande spelstil. Det eliminerade några av de mer komplexa regelelementen i Second Edition och fokuserade på strid och äventyr.
 • Fourth Edition (2002-2011): Fourth Edition var en nystart för Legend of the Five Rings. Det introducerade ett helt nytt regelsystem, och det förnyade spelet setting och berättelse.
 • Fifth Edition (2011-nuvarande): Fifth Edition är den senaste versionen av Legend of the Five Rings. Det är en vidareutveckling av Fourth Edition, och det introducerar nya regelelement, såsom en ny kamp- och spelmekanik, och det fördjupar spelet politiska system.

Oriental Adventures D20 (2002): Oriental Adventures D20 är en anpassning av Legend of the Five Rings till det populära Dungeons & Dragons-regelsystemet. Den introducerar nya klasser, raser och regelelement som är specifika för Rokugan.

Adventures in Rokugan 5E (2023): Adventures in Rokugan 5E är en anpassning av Legend of the Five Rings till det populära Dungeons & Dragons 5th Edition-regelsystemet. Den introducerar nya klasser, raser och regelelement som är specifika för Rokugan.

Fallande ordning
Visa som Rutnät Lista

3 Varor

Per sida
 1. Legend of the Five Rings 3:e Edition

  220,00 kr
 2. Secrets of the Lion

  120,00 kr
 3. Way of the Ninja

  120,00 kr
Fallande ordning
Visa som Rutnät Lista

3 Varor

Per sida