Age of Sigmar: Soulbound

Age of Sigmar: Soulbound är ett spännande rollspel som utspelar sig i den episka fantasivärlden Age of Sigmar. I det här spelet skapar spelare sina egna hjältar och ger sig ut på vågade äventyr fyllda med magi, fara och hjältemod.

Med sitt fokus på heroisk action och episka strider erbjuder Soulbound spelare chansen att uppleva den snabba spänningen och dramatiska ögonblicken i Age of Sigmar som aldrig förr.

Spelare kan välja att vara medlem i ett mäktigt krigsband, använda mäktiga vapen och magi och kämpa mot mörkrets krafter i ett försök att skydda Mortal Realms. En av nyckelfunktionerna i Soulbound är dess betoning på karaktärsutveckling, vilket gör att spelare kan bygga och växa sina hjältar när de går vidare genom sina äventyr.

Med sin rika och uppslukande värld, dynamiska stridssystem och mångsidiga utbud av karaktärsalternativ ger Soulbound en helt unik och spännande spelupplevelse. Oavsett om du är ett fan av Age of Sigmar-universumet, eller bara letar efter ett nytt och spännande rollspel, är Age of Sigmar: Soulbound det perfekta valet.

Så varför vänta? Samla ditt krigsband, slipa dina knivar och gå med i kampen om Mortal Realms idag!

Fallande ordning
Visa som Rutnät Lista

11 Varor

Per sida
 1. Artefacts of Power

  390,00 kr
 2. Bestiary

  320,00 kr
 3. Blackened Earth

  420,00 kr
 4. Champions of Destruction

  380,00 kr
 5. Champions of Order

  320,00 kr
 6. Era of the Beast

  420,00 kr
 7. Gamemaster´s Screen

  260,00 kr
 8. Shadows in the Mist

  490,00 kr
 9. Steam and Steel

  310,00 kr
Fallande ordning
Visa som Rutnät Lista

11 Varor

Per sida