7th Sea

7th Sea är ett spännande och uppslukande rollspel som för spelare till en värld av häftiga äventyr och dramatik vid havet. I den här världen kan spelare skapa sina egna hjältar och ge sig ut på vågade uppdrag fyllda med action, romantik och intriger. Beläget i Theahs piratinfekterade vatten, erbjuder 7th Sea spelare chansen att utforska en rik och mångsidig värld fylld av mäktiga nationer, hemliga sällskap och legendariska hjältar.

Oavsett om du vill slåss som en orädd pirat, behärska trolldomens magi eller leda en armé till seger, har 7th Sea något för alla. Med sitt snabba stridssystem och fokus på karaktärsutveckling erbjuder 7th Sea en unik och engagerande spelupplevelse som kommer att lämna dig på kanten av din stol.

Oavsett om du är en rutinerad rollspelare eller nykomling i hobbyn är 7th Sea det perfekta spelet för alla som vill uppleva spänningen med äventyr med höga insatser på öppet hav. Så varför vänta? Gå med i besättningen idag och segel mot en värld av spänning och äventyr i 7:e havet!

Fallande ordning
Visa som Rutnät Lista

7 Varor

Per sida
 1. Game masters Guide

  250,00 kr
 2. Heroes & Villains

  250,00 kr
 3. Los Vagos

  150,00 kr
 4. Nations of Théah Vol 1

  250,00 kr
 5. Nations of Théah Vol 2

  250,00 kr
 6. Pirate Nations

  250,00 kr
 7. The New World

  250,00 kr
Fallande ordning
Visa som Rutnät Lista

7 Varor

Per sida