Asharien & Soldarn

Asharien & Soldarn

Geografica Mundana

Geografica Mundana

Barbarer & Människofolk

Skick: Bra, Minimalt hyllskav

150,00 kr
Tillgänglighet: Ej i lager
SKU
9789185128426

Barbarer & Människofolk är en expansionsmodul till rollspelet Eon. Modulen beskriver Mundanas barbarer och primitiva folk. Utöver ett inledande kapitel om primitiva folks traditioner i allmänhet och ett avslutande kapitel med hemligheter och äventyrsuppslag finns ett utförligt kapitel för varje folkslag som modulen behandlar, nämligen: kamorianer, raunlänningar, kraggfolket (inklusive eyren), tokonbarbarer, veddo, adasier, tosher och auser (asharinahalvöns ursprungsbefolkning).

Vart och ett av dessa folks myter, historia och utbredning beskrivs. Likaså hur de försörjer sig och vad de äter. Deras kultur, levnadssätt, kläder, utseende, högtider, riter, rättsskipning, språk, religion och schamanism behandlas.

För att underlätta om man vill spela en rollperson som kommer från någon av dessa kulturer finns ett speciellt avsnitt för varje folk som tar upp det man behöver tänka på, exempelvis individens mentalitet, speciella egenskaper, namnförslag, yrken och utrustning. För varje folk finns dessutom i ett antal intressanta platser och personer beskrivna.

Mer information:
Tillverkare NeoGames
Skick 3
Typ Supplement
Tryckår 2004
  • Ny - Fabriksny, inte begagnad
  • 5 - Mint, prefekt skick, ny, oftas inplastad
  • 4 - Nyskick, lite hyllskav, minimalt använd
  • 3 - Normaltskick för sin ålder, hyllskav, anteckningar kan förekomma.
  • 2 - Dåligt skick, mycket hyllskav, mycket anteckningar, 
  • 1 - Kass, lösblad, trasig, delar kan saknas