Nieuport 16 (Escadrille Lafayette)

Nieuport 16 (Escadrille Lafayette)

Caquot M / Ae 800 Drachen (Brown)

Caquot M / Ae 800 Drachen (Brown)

Caquot M / Ae 800 Drachen (Sand)

Skick: Ny

Innehåll:

Caquot M / Ae 800 Drachen Special Pack (Sand) är det perfekta tillägget till WW1 Wings of Glory-spellinjen! Det här paketet tar med spänningen från "Knights of the Air"-eran till din bordsskiva, så att du kan uppleva spänningen i att befalla din egen observationsballong mitt i striderna under första världskriget.

Som skyarnas väktare spelade observationsballonger en avgörande roll i kampen för luft- och marköverhöghet under första världskriget. Med sin förmåga att stödja trupper, samla in intelligens och hjälpa till med artillerield, försvarades dessa massiva Drachens hårt av luftvärnskanoner, grupper av maskingevär och patrullerande stridsflygplan. Men de modiga ballongsprängarna, utrustade med speciella vapen som Le Prieur-raketer, var redo för utmaningen att ta ner dem. Nu kan du återskapa dessa intensiva och spännande strider med Caquot M / Ae 800 Drachen Special Pack.

Detta paket innehåller en vackert förmålad modell, scenarier, markenheter, nya regler, nya förmågor och till och med ett dekalark för anpassning. Du kan spela en mängd olika uppdrag, inklusive att försvara din ballong från fiendens attacker eller försöka ta ner en fiendeballong själv.

340,00 kr
Tillgänglighet: I Lager
SKU
8054181515619
Mer information:
Tillverkare Ares Games
Produktnummer wgf305a
  • Ny - Fabriksny, inte begagnad
  • 5 - Mint, prefekt skick, ny, oftas inplastad
  • 4 - Nyskick, lite hyllskav, minimalt använd
  • 3 - Normaltskick för sin ålder, hyllskav, anteckningar kan förekomma.
  • 2 - Dåligt skick, mycket hyllskav, mycket anteckningar, 
  • 1 - Kass, lösblad, trasig, delar kan saknas